Onze vakantiearrangementen

_____

Op zoek naar een specifieke vakantie? Zoek je een locatie voor een gezellige gezinsvakantie? Wil je op vakantie met de hond? Is je familie ondertussen een grote groep geworden en zoek je een locatie voor het volgende familieweekend?

Hieronder krijgt u een overzicht van wat we voor u kunnen aanbieden in de vorm van een arrangement.

Fietsvakantie

_____

Fietsen aan de Belgische kust is peddelen van hoogtepunt naar hoogtepunt. Zee en water staan centraal, maar vergeet vooral niet de overvloed aan historische monumenten. Ontdek de onderwaterzetting van de IJzervlakte in Westfront, fiets langs de zeedijk, tuur langs duizenden masten in de grootste jachthaven van Europa, stap even af om de indrukwekkende monding van de IJzer te overschouwen, breng een bezoekje aan de visveiling…

Kortom genoeg te zien en te ontdekken in en rond Nieuwpoort! Domein Rietvelde is hiervoor de ideale uitvalsbasis.

We zijn geboren en getogen in deze streek en kennen alle plekjes, van de toeristische trekpleisters tot net dat ietsje meer. Graag stellen we uw de verschillende routes voor zodat u er, op basis van uw eigen interesses, een fantastische fietsvakantie van kunt maken.

Dit arrangement is beschikbaar in Domein Rietvelde, vakantiehuis Duinpaviljoen en Villa Marie Oli.

Wandelvakantie

_____

“Kom we gaan naar zee om es goed uit te waaien”. Dit is een van de meest gebruikte redenen voor een lange strandwandeling, of je die nu al dan niet laat eindigen in een van de gezellige tearooms met een pannenkoek, koffie, thee of een lekkere trappist.

Er zijn honderden wandelroutes waaruit je je keuze kunt maken: verken Nieuwpoort en zijn prachtige jachthaven, ga wandelen in het natuurreservaat, trek door de duinen, een strandwandeling met of zonder hond van badstad naar badstad, wandel op een van de uitgestippelde paden door de polders,…

Kortom genoeg te zien en te ontdekken in en rond Nieuwpoort! Domein Rietvelde is hiervoor de ideale uitvalsbasis.

Geboren en getogen in deze streek, kennen alle plekjes, van de toeristische trekpleisters tot net dat ietsje meer. Graag stellen we uw de verschillende routes voor zodat u er, op basis van uw eigen interesses, een fantastische wandelvakantie van kunt maken.

Dit arrangement is beschikbaar in Domein Rietvelde, vakantiehuis Duinpaviljoen en Villa Marie Oli.

Ponyarrangement

_____

Paardrijden is een zalig gevoel, maar dikwijls niet weggelegd voor kinderen vanwege de grootte van het paard. Op Domein Rietvelde is het een paradijs voor kinderen. We hebben 2 pony’s rondlopen. De perfecte hoogte dus voor een kind. Onze 2 schatjes, Vosje en Rusty, geven maar al te graag een ritje op hun rug cadeau.
Dorinda, de gastvrouw, is opgegroeid tussen de dieren op de boerderij van haar ouders. Je mag er dus zeker van zijn dat je kinderen een goede begeleiding zullen krijgen. Hoe genieten van ons pony arrangement? Gewoon een seintje geven bij aankomst en we regelen de rest.

Dit arrangement is beschikbaar in Domein Rietvelde.

Vakantie met kinderen

_____

Vakantie aan zee, een paradijs voor kinderen! Er is dan ook zoveel te doen. Niets leuker dan een dag aan het strand. Zandkastelen maken, hoge torens bouwen die het opkomend vloed zo lang mogelijk moeten doorstaan – diegene die het langst blijft staan, wint. Maar daar stopt het niet.

Zelfs het domein van onze vakantiehuizen Domein Rietvelde, vakantiehuis Duinpaviljoen en Villa Marie Oli zijn aangepast aan een vakantie vol met plezier. Willen de gasten op een speeltuin spelen, een ritje maken op een pony, met gocarts rijden,… kies maar… . Kinderen van alle leeftijden kunnen hun hartje ophalen aan de kust en op ons domein.

In ons kinderarrangement vind je allerlei leuke activiteiten zoals binnenspeeltuinen, Plopsaland, suptropisch zwembad Sunparks en andere zwembaden, kinderboerderijen, bowlingbanen…

Dit arrangement is beschikbaar in Domein Rietvelde, vakantiehuis Duinpaviljoen en Villa Marie Oli.

Vakantie in groep

_____

Onze vakantiehuizen bieden onderdak voor groepen van alle formaten. Zo kun je in Domein Rietvelde terecht met een groep tot 29 personenvakantiehuis Duinpaviljoen is er plaats voor voor een groep tot 18 personen en in Villa Marie Oli kan er een groep blijven tot 12 personen.

Elk van deze locaties zijn aangepast om een onvergetelijke vakantie aan de Belgische kust te beleven. Maar wat met de omgeving? We kennen de omgeving van kinds af en kunnen dus genoeg tips en uitstappen voorstellen voor grote en kleine groepen: paardenvisser met privégids, zeiltochten…

Dit arrangement is beschikbaar in Domein Rietvelde, vakantiehuis Duinpaviljoen en Villa Marie Oli.

50-plussers

_____

Speciaal voor onze 50-plussers hebben we een midweek-arrangement uitgewerkt waar je kan kiezen uit wandelen, fietsen en andere recreatie. Momenteel ook met gratis voordeelpas. Jouw belangrijkste voordelen:

  • Gratis gebruik van fietsen*
  • Gratis 5 uitgestippelde wandelroutes aanwezig (kaart in watervast papier)
  • Gratis 5 fietsroutes (geprint op watervast papier)
  • Gratis gebruik Westhoek voordeelpas
  • Welkomstdrankje

Natuurlijk maak je ook gratis gebruik van onze 2 privéparkeerplaatsen of het gratis parkeerbeleid in de straat.

*Wens je meer dan 4 fietsen, vermeld dit dan zeker als je ons contacteert. Dit arrangement is enkel beschikbaar in Villa Marie Oli.

 

Prijzen van het 50+ arrangement in onze vakantievilla

  • 2 tot 4 personen: 425 euro
  • 5 tot 6 personen: 525 euro
  • 7 tot 8 personen: 625 euro
  • 9 tot 12 personen: 695 euro

Interesse in een van onze arrangementen?

_____

Laat ons weten waar je precies naar op zoek bent en we zorgen dat we je bezoek voorbereiden.

Type vakantie

15 + 13 =

Share This