Zin in een gezinsvakantie? Dit zijn onze opties.

_____

Beleef een prachtige gezinsvakantie aan de Belgische kust. Gezellig op stap met het hele gezin en genieten van de schitterende natuur en stuivende strandwandelingen.

Domein Rietvelde

Oostduinkerke

Vakantie aan de zee domein Rietvelde gezinsvakantie 1

Het hoevedomein ligt op de grens van duinen en poldergebied, op wandelafstand van Nieuwpoort-Stad en op een goeie 3 km van de zee. Er zijn 3 vakantiehuisjes geschikt voor 5 of 6 personen. Zelfs uw hond, weliswaar aan de leiband, is welkom op onze hoeve. De boerderij is nog altijd actief, dus valt er nog heel wat te beleven. Voor de kinderen is het een echt paradijs, voor de ouders is er heerlijke rust.

Villa Marie Oli

Nieuwpoort

Deze vakantievilla is geschikt voor 4 tot 12 personen. Deze charmante villa ligt op 5 minuutjes van de Belgische kust. Gemakkelijk en veilig bereikbaar met de fiets via de oude spoorwegbedding naar Nieuwpoort-stad, en dan langs de jachthaven naar Nieuwpoort-bad. Voor de kinderen is er een nieuw en groot speelplein aan de overkant van het rustige straatje. Speciaal voor onze 50-plussers hebben we een midweek-arrangement uitgewerkt.

Grote gezinnen, families & groepen

_____

Telt uw gezin meer dan 6 koppen? – exclusief de hond dan 😉 – Geen probleem, het is perfect mogelijk om meerdere huisjes te combineren. Hieronder de mogelijkheden:

Grote gezinnen of families tot 12 personen

Grote gezinnen of families tot 24 personen

Op Domein Rietvelde kunnen het Riethuis en 2 vakantiehuisjes samen gehuurd worden. Zo zijn ze geschikt voor groepen of families tot 24 personen.

Grote gezinnen of families tot 18 personen

  • op Domein Rietvelde: 3 huisjes voor 5/6 personen waarvan één vakantiehuis groot genoeg is om met 12 personen samen te zitten of samen te eten
  • op Domein Rietvelde: het Riethuis voor 12 personen en één vakantiehuisje. De groep kan perfect samen zitten of eten in het Riethuis
  • Duinpaviljoen

Grote gezinnen of families tot 29 personen

Op Domein Rietvelde kunnen het Riethuis en 3 vakantiehuisjes samen gehuurd worden. Zo zijn ze geschikt voor groepen of families tot 29 personen.

Share This