Locatie uitgekozen en weten wat nog vrij is?

Bekijk hier de beschikbaarheid op onze drie fantastische Locaties waar u uw weekend, verlengd weekend of vakantie kunt doorbrengen. Elk heeft zijn eigen karakter en is klaar voor elke wens. Zoek je iets voor een romantische vakantie, uitstap met het gezin, genieten in groep,…?

VAKANTIE AAN ZEE heeft voor elk wat wils.

Domein Rietvelde

Oostduinkerke

Paasvakantie aan de zee Domein Rietvelde
Het vakantiedomein ligt op de grens van duinen en polders, op wandelafstand van Nieuwpoort Stad en op een goeie 3 km van de zee. U hebt de keuze tussen het afhuren van de volledige accommodatie, een grote groepswoning en kleinere vakantiehuisjes vanaf 2 pers, goed voor een totale capaciteit voor meer dan 30 pers. Zelfs uw hond is welkom op onze hoeve. De boerderij is nog altijd actief, dus valt er nog heel wat te beleven.

Duinpaviljoen

Koksijde / Sint-Idesbald

Paasvakantie aan de zee Duinpaviljoen
Een stijlvolle en exclusieve vakantiewoning geschikt voor 8 tot 18 personen. Het ligt op loopafstand van strand, bos en te midden in het duinreservaat “De Noordduinen”, met een privé-tuin/duinoppervlakte van 2.613 m². De moderne en minimalistische inrichting geeft deze woning extra cachet en is aangepast voor mensen met een mobiele beperking.

Villa Marie Oli

Nieuwpoort

Paasvakantie aan de zee Villa Marie Olie
Deze vakantievilla is geschikt voor 4 tot 12 personen. Deze charmante villa ligt op 5 minuutjes van de Belgische kust. Gemakkelijk en veilig bereikbaar met de fiets via de oude spoorwegbedding naar Nieuwpoort-stad, en dan langs de jachthaven naar Nieuwpoort-bad. Speciaal voor onze 50-plussers hebben we een midweek-arrangement uitgewerkt.

zeeparel XL

Koksijde

Paasvakantie aan de zee Villa Marie Olie

Binnenkort beschikbaar

Deze authentieke kustvilla is geschikt voor een gezin evenals een groep, van 6 tot 18 personen. Je bent op 50 m van de zee en het strand. Er is een afgesloten en aangelegde tuin zodat de kinderen zorgeloos kunnen spelen. Zeeparel XL is eveneens aangewezen voor mensen met een mobiele beperking.