Onze vakantiehuizen

4 vakantiehuizen aan de Belgische kust, een overzicht.

Groepsvakantie

Onze locaties zijn ideaal voor vakanties met familie, vrienden of collegaโ€™s en/of voor een teambuilding.

Gezinsvakantie

Onze accomodaties zijn ideaal voor een gezinsvakantie van meerdere omvangen.

Reserveren

Reserveer รฉรฉn van onze locaties. Bekijk de beschikbaarheid en leg uw vakantie vast.

Contact

Hebt u een vraag over een reservatie of wenst u meer info over onze verschillende locaties?

Gastenboek

We zijn erg benieuwd hoe u het verblijf hebt ervaren. Wilt u het ons laten weten?
Schrijf dan uw reactie in ons nieuw gastenboek.

Hartelijk dank en tot ziens.

Dorinda en Robbie, Olivia en Marie Lou

Vakantie aan de zee gastenboek

Schrijf iets in ons gastenboek

 
 
 
 
 
 
* dit veld is verplicht in te vullen.
Uw emailadres wordt niet gepubliceerd. Om veiligheidsredenen wordt uw IP adres 52.23.219.12 opgeslagen. Het is mogelijk dat uw bericht enkel zichtbaar wordt nadat het werd nagekeken. We behouden het recht om een bericht aan te passen, wissen of niet te publiceren.
28 berichten.
Jaak en Mieke Coorevits Lambrecht Jaak en Mieke Coorevits Lambrecht uit Kruisem heeft geschreven op 24/08/2021:
Reeds 2x verbleven we in dit prachtige vakantiehuis. Heel vriendelijke mensen, heel nette en ruime huisjes met alles erop en eraan.Zowel jong als oud voelt zich hier thuis. Als je terplekke blijft kunnen de kindjes genieten van de gocarts, de ponyโ€™s, het paard, de konijnen en kippen. Er is ook een ontspanningsruimte. Op mooie dagen is de zee niet veraf. Een wandeling in het provinciaal domein ,vlakbij, is ook een aanrader. We komen zeker terug.
Marleen Hoebeke Marleen Hoebeke uit Ukkel heeft geschreven op 04/09/2020:
Beste Dorinda, via deze weg willen we je van harte danken voor de vlekkeloze organisatie maar vooral voor het prachtige huis. Door de Covid-19 crisis hebben we onze vakantieplannen overhoop gegooid en geopteerd om naar de Belgische kust te gaan. De woning was perfect. Heel erg ruim zodat kinderen de ruimte en vrijheid hadden om te spelen terwijl wij rustig konden genieten van de apero ๐Ÿ™‚ Alle kamers zijn uitgerust met eigen sanitair wat op zijn beurt voldoende privacy bood aan iedereen. De barbecue is fantastisch en we hebben meermaals genoten van een lekkere visje en papillot. De ligging is eveneens perfect .... op een boogscheut van de zee. Dankzij Zeeparel en Dorinda hebben we onze kinderen toch een fantastische vakantie kunnen geven. We komen graag terug!!!
mortier paul mortier paul uit langemark heeft geschreven op 12/08/2020:
Dag Dorinda, In de eerste plaats dikke merci voor de verjaardagsfles. Je bent heel attent. Zeeparel xl was voor ons "een parel". Dikke proficiat hoe jullie de woning hebben aangepakt. Unaniem was onze familie ontzettend tevreden over het comfort die je ons gaf. Daarnaast hadden wij het geluk met het weer en als je dan weet hoe kortbij wij af waren van de zee...โ€ฆ..Tijdens de nacht hoorde je het bruisen van de golven ! Wat moet een mens nog meer hebben. De familie overweegt sterk om volgend jaar opnieuw present te tekenen. Voor al diegene die mijn tekst lezen...zeeparel xl is een aanrader en krijgt van ons โ€ฆ..een 10. Bedankt
Familie Kremer- Deserrano Familie Kremer- Deserrano uit Heverlee heeft geschreven op 19/07/2020:
Wij huurden het Riethuis afgelopen week: een top midweek: fantastische locatie, piccobello proper. Enorme ruimte en luxueus ingericht. Ook kokkin Evy zorgde voor een fijn ontbijt en een heerlijk buffet 's avonds Hartelijk dank aan gastvrouw en gastheer voor deze geweldige midweek.
Martin Martin uit Diksmuide heeft geschreven op 15/06/2020:
Voor de 12de keer en mijn verbazing , amaai ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ De hele accommodatie is gerenoveerd en ook bij aangebouwd. Het is allemaal schitterend en heel praktisch gedaan: wat een ruimte en luxe! Chapeau Robbie en Dorinda !!.... een aanrader want dit is echt een oase van rust en dit in een prachtige natuurrijke omgeving ๐Ÿ‘๐Ÿ‘