Vakantie aan de zee culinair arrangement
Vakantiehuis aan zee terras huisje Elise
Zeeparel XL verwelkoming

Nuttige informatie

Broodjes/maaltijden aan huis ofwel verwend worden door chef-kokkin Evy

NIEUW : vanaf nu kunt u ook culinair verwend worden door chef-kokkin Evy. Zij verzorgt in uw vakantiehuis het ontbijt, de lunch of diner met heel veel passie. Dit is mogelijk vanaf 6 personen.  

Broodjes Belinda Delivery

Je kan gebruik maken van een uitgebreid assortiment broodjes en maaltijden die online besteld kunnen worden en thuis geleverd.

Patisserie Dewachter

Een warme bakker uit Nieuwpoort-Stad brengt ontbijt aan huis (min. bestelling € 30) – +32 58 23 35 09

Slagerij-Traiteur Devloo

Artisanale slagerij uit Nieuwpoort-Stad brengt voor een groep lunch en avondmaal aan huis – +32 58 23 35 47

Vakanthuis aan de zee ontbijt

Uitstappen in de buurt :  onze top-aanrader!

De garnaalvissers te paard uit Oostduinkerke zijn sinds 4 december 2013 Immaterieel Cultureel Erfgoed van de mensheid, opgenomen door Unesco.  Oostduinkerke is wereldwijd de enige kustplaats waar de garnaalvisserij te paard nog bestaat. In vroegere tijden was deze vismethode verspreid langs de ganse Noordzee waar het zacht glooiend strand dit toeliet.

Interesse om een boeiende excursie samen met de bekendste Paardenvisser te beleven? Neem dan zeker contact op met Stefaan Hancke op het nummer +32 475 65 11 32. Hij zal jullie met volle passie meenemen in zijn leefwereld waar dan de gevangen garnalen samen kunnen gekookt en gedegusteerd worden met een bijpassende bier ‘De Peerdevisscher’.

Vakantie aan de Belgische kust arrangementen paardevissers