4 verschillende locaties

Elk met een eigen karakter, dichtbij de zee 

 Luxe, ruimte, natuur, zee, gezin, groepen

Voor elk wat wils

 

 

Boek rechtstreeks bij de eigenaars

 

Vakantiehoeve Domein Rietvelde

Het hoevedomein ligt op de grens van duinen en polders, op wandelafstand van het centrum van Nieuwpoort en op een goeie 3 km van de zee. Een locatie ideaal voor groepen en gezinnen.

Meer weten

 

Vakantievilla Duinpaviljoen

Een stijlvolle en exclusieve vakantiewoning geschikt voor 8 tot 18 personen. Het ligt op loopafstand van strand, bos en te midden in het duinreservaat “De Noordduinen”

Meer weten

 

Vakantievilla Villa Marie Oli

Deze vakantievilla is geschikt voor 4 tot 12 personen. Deze charmante villa ligt op 5 minuutjes van de Belgische kust. 

Meer weten

 

Villa aan zee Zeeparel XL

De Zeeparel XL is een luxevilla op enkele stappen van het strand. De villa is volledig gerenoveerd en uitgerust met alle voorzieningen. Geniet van de mix tussen luxe en rust van de zee.

Meer weten

 

Domein Rietvelde

Domein Rietvelde vakantieverblijf

Het hoevedomein ligt op de grens van duinen en polders, op wandelafstand van het centrum van Nieuwpoort en op een goeie 3 km van de zee. U hebt de keuze tussen het afhuren van de volledige accommodatie, een grote groepswoning en/of 3 kleinere vakantielogies vanaf 2 tot 6/10 personen, goed voor een capaciteit van meer dan 30 personen. Onze hoeve is nog steeds actief en dus valt er nog heel wat te beleven.

De volledige accommodatie beschikt over 14 slaapkamers en 12 douche/badgelegenheden. Paradijs voor kinderenHonden toegelatenIdeaal voor gezin, groepen en teambuilding


Aangepast aan mobiele beperking


Honden toegelaten

Groepen en families

Duinpaviljoen

Duinpaviljoen vakantievilla

Een stijlvolle en exclusieve vakantievilla geschikt voor 8 tot 18 personen. Het ligt op wandelafstand van de zee, bos en te midden in het duinreservaat “De Noordduinen”, met een afgesloten privé-tuin/duinoppervlakte van 2.613 m² met kinderspeeltoestellen. De moderne en minimalistische inrichting geeft deze woning extra cachet en is rolstoeltoegankelijk.

Deze villa beschikt over 6 slaapkamers en 4 douche/badgelegenheden. Aangepast aan mobiele beperkingKIndvriendelijkIdeaal voor groepen en teambuilding


Aangepast aan mobiele beperking


KIndvriendelijk

Groepen en families

Villa Marie Oli

Villa Marie Olie vakantievilla aan zee

Deze charmante vakantievilla is geschikt voor 4 tot 12 personen. In deze  gezellige vakantiewoning heb je een echt thuisgevoel door de huiselijke sfeer. Het ligt op 5 minuutjes rijden van de Belgische kust. Gemakkelijk en veilig bereikbaar met de fiets via de oude spoorwegbedding naar Nieuwpoort-stad, en dan langs de jachthaven naar Nieuwpoort-bad. Aan de overkant van de straat is een nieuw groot speelplein voor de kinderen. Romantische vakantieHonden niet toegelatenIdeaal voor natuurwandelingen en -fietstochten


Romantische vakantie


Honden niet toegelatenIdeaal voor wandelingen

Zeeparel XL

voorgevel

Deze authentieke luxueuze kustvilla (voorheel ‘Villa Koningin’) is geschikt voor een gezin evenals een groep, van 4 tot 18 personen. Om de hoek ligt de zee en het strand, en na enkele stappen kan je al ravotten of rustig zonnen in de duinen. Er is een afgesloten en aangelegde tuin zodat de kinderen zorgeloos kunnen spelen. Zeeparel XL is eveneens aangewezen voor mensen met een mobiele beperking. Er is een lichthellende toegang naar de villa en terras. Door de huislift zijn de kamers en ontspanningsruimte vlot toegankelijk.

De villa beschikt over 7 slaapkamers en 6 douche/badgelegenheden Luxueuze
vakantieZeezicht en zilte zeeluchtAan zee en in de duinen

Luxueuze vakantie


Zeezicht en zilte zeeluchtAan zee en in de duinen