Vrije data Zomer

_____

Domein Rietvelde :

28-31 augustus 2020 

18-20 september 2020

 

Zeeparel : max 18 pers

31 augustus - 18 september 

 

 

Villa Marie Oli : max 12 pers

28-31 augustus 2020 

 

 

Zin in een gezinsvakantie? Dit zijn onze opties.

_____

Beleef een prachtige gezinsvakantie aan de Belgische kust. Gezellig op stap met het hele gezin en genieten van de schitterende natuur en stuivende strandwandelingen.

Domein Rietvelde

Oostduinkerke

Vakantie aan de zee domein Rietvelde gezinsvakantie 1
Het hoevedomein ligt op de grens van duinen en poldergebied, op wandelafstand van Nieuwpoort-Stad en op een goeie 3 km van de zee. Er zijn 2 vakantiehuisjes geschikt voor max. 6 personen, en 1 vakantiehuisje voor max. 10 personen. Zelfs uw hond, weliswaar aan de leiband, is welkom op onze hoeve. De boerderij is nog altijd actief, dus valt er nog heel wat te beleven. Voor de kinderen is het een echt paradijs, voor de ouders is er heerlijke rust.

Villa Marie Oli

Nieuwpoort

Deze vakantievilla is geschikt voor 4 tot 12 personen. Deze charmante villa ligt op 5 minuutjes van de Belgische kust. Gemakkelijk en veilig bereikbaar met de fiets via de oude spoorwegbedding naar Nieuwpoort-stad, en dan langs de jachthaven naar Nieuwpoort-bad. Voor de kinderen is er een nieuw en groot speelplein aan de overkant van het rustige straatje. Speciaal voor onze 50-plussers hebben we een midweek-arrangement uitgewerkt.

Grote gezinnen, families & groepen

_____

Telt uw gezin meer dan 6 koppen? – exclusief de hond dan 😉 – Geen probleem, het is perfect mogelijk om een groter huis te huren. Hieronder de mogelijkheden:

Grote gezinnen of groepen tot 10-12 personen

Grote gezinnen of groepen tot 24 personen

 Domein Rietvelde : Het Riethuis en 2 aansluitende vakantiehuisjes. De ganse groep kan perfect samen zitten om te eten in het Riethuis.

 

Grote gezinnen of groepen tot 16-18 personen

Grote gezinnen of groepen tot 32 personen + kinderbedjes

* Domein Rietvelde : Het Riethuis en 3 naastliggende vakantiehuisjes (volledige accommodatie). De groep kan perfect samen zitten om te eten in het Riethuis.