Vrije data Zomer

_____

Domein Rietvelde :

28-31 augustus 2020 

18-20 september 2020

 

Zeeparel : max 18 pers

31 augustus - 18 september 

 

 

Villa Marie Oli : max 12 pers

28-31 augustus 2020 

 

 

Zin in een groepsvakantie? Dit zijn onze opties.

_____

Domein Rietvelde

Oostduinkerke

Het vakantiedomein ligt op de grens van duinen en polders, op wandelafstand van Nieuwpoort-Stad en op een goeie 3 km van de zee. U hebt de keuze tussen het afhuren van de volledige accommodatie, een grote groepswoning, eventueel gecombineerd met één of meerdere aansluitende vakantielogies vanaf 2 tot 6 pers, goed voor een totale capaciteit van max. 32 personen. Zelfs uw hond, weliswaar aan de leiband, is welkom op onze hoeve. De boerderij is nog altijd actief, dus valt er nog heel wat te beleven.

Duinpaviljoen

Koksijde / Sint-Idesbald

Een stijlvolle en exclusieve vakantiewoning geschikt voor 8 tot 18 personen. Het ligt op loopafstand van strand, bos en te midden in het duinreservaat “De Noordduinen”, met een privé-tuin/duinoppervlakte van 2.613 m². De moderne en minimalistische inrichting geeft deze woning extra cachet en is aangepast voor mensen met een mobiele beperking.

Villa Marie Oli

Nieuwpoort

Deze vakantievilla is geschikt voor 4 tot 12 personen. Deze charmante villa ligt op 5 minuutjes van de Belgische kust. Gemakkelijk en veilig bereikbaar met de fiets via de oude spoorwegbedding naar Nieuwpoort-stad, en dan langs de jachthaven naar Nieuwpoort-bad. Speciaal voor onze 50-plussers hebben we een midweek-arrangement uitgewerkt.

Zeeparel XL

Koksijde

Deze authentieke kustvilla is geschikt voor een gezin evenals een groep, van 6 tot 18 personen. Je bent op 50 m van de zee en het strand. Er is een afgesloten en aangelegde tuin zodat de kinderen zorgeloos kunnen spelen. Zeeparel XL is eveneens aangewezen voor mensen met een mobiele beperking.

Families & groepen

_____

Wilt u met uw familie, vrienden of collega’s en/of iets organiseren voor een teambuilding aan de Belgische kust, dan kunnen volgende locaties aan uw wensen voldoen:

Groepen of families tot 10-12 personen

 

Groepen of families tot 24 personen

  • Domein Rietvelde : het Riethuis en 2 naastliggende vakantielogies. De ganse groep kan perfect samen zitten om te eten in het Riethuis

 

Groepen of families tot 16-18 personen

 

Groepen of families tot 32 personen

  • Domein Rietvelde : het Riethuis en 3 aansluitende vakantielogies. De ganse groep kan perfect samen zitten om te eten in het Riethuis.