Paasvakantie

Zijn uw valiezen al gepakt?

Zin in een Paasvakantie aan zee?

Pak je valiezen al maar in. Wij hebben Drie Fantastische Locaties waaruit u kunt kiezen om uw paasvakantie door te brengen. Elk heeft zijn eigen karakter en is klaar voor elke wens. Zoek je iets voor een romantische vakantie, uitstap met het gezin, genieten in groep,…?

Klaar om paaseieren te gaan rapen in de tuin?
VAKANTIE AAN ZEE heeft voor elk wat wils.

Domein Rietvelde

Oostduinkerke

Paasvakantie aan de zee Domein Rietvelde

Het vakantiedomein ligt op de grens van duinen en polders, op wandelafstand van Nieuwpoort Stad en op een goeie 3 km van de zee. U hebt de keuze tussen een grote groepswoning en 3 vakantiehuisjes vanaf 2 personen, goed voor een totale capaciteit tot 29 personen. Zelfs uw hond is welkom op onze hoeve. De boerderij is nog altijd actief, dus valt er nog heel wat te beleven.

Paasvakantie

Midweek : 9 – 13 april:

Week : 9 – 15 april:

Weekend 13 – 15 april:

Duinpaviljoen

Koksijde / Sint-Idesbald

Paasvakantie aan de zee Duinpaviljoen

Een stijlvolle en exclusieve vakantiewoning geschikt voor 8 tot 18 personen. Het ligt op loopafstand van strand, bos en te midden in het duinreservaat “De Noordduinen”, met een privé-tuin/duinoppervlakte van 2.613 m². De moderne en minimalistische inrichting geeft deze woning extra cachet en is aangepast voor mensen met een mobiele beperking.

Paasvakantie

midweek : 9 – 13 april :

Villa Marie Oli

Nieuwpoort

Paasvakantie aan de zee Villa Marie Olie

Deze vakantievilla is geschikt voor 4 tot 12 personen. Deze charmante villa ligt op 5 minuutjes van de Belgische kust. Gemakkelijk en veilig bereikbaar met de fiets via de oude spoorwegbedding naar Nieuwpoort-stad, en dan langs de jachthaven naar Nieuwpoort-bad. Speciaal voor onze 50-plussers hebben we een midweek-arrangement uitgewerkt.

Paasvakantie

Midweek : 9 – 13 april :