Gastenboek

We zijn erg benieuwd hoe u het verblijf hebt ervaren. Wilt u het ons laten weten?
Schrijf dan uw reactie in ons nieuw gastenboek.

Hartelijk dank en tot ziens.

Dorinda en Robbie, Olivia en Marie Lou

Vakantie aan de zee gastenboek

Schrijf iets in ons gastenboek

 
 
 
 
 
* dit veld is verplicht in te vullen.
Uw emailadres wordt niet gepubliceerd. Om veiligheidsredenen wordt uw IP adres 34.204.198.73 opgeslagen. Het is mogelijk dat uw bericht enkel zichtbaar wordt nadat het werd nagekeken. We behouden het recht om een bericht aan te passen, wissen of niet te publiceren.
58 berichten.
Klara Rosiers Klara Rosiers uit Puurs schreef op 20/09/2021
Een top -locatie voor een midweek fietsen of wandelen. Prachtig uitzicht over de velden en toch heel dicht bij Nieuwpoort. Een sfeervol huisje waar je je onmiddellijk thuis voelt. Verse bloemen als welkom maken het helemaal af. Wij komen zeker terug want deze streek heeft nog veel te bieden.
Jaak en Mieke Coorevits Lambrecht Jaak en Mieke Coorevits Lambrecht uit Kruisem schreef op 24/08/2021
Reeds 2x verbleven we in dit prachtige vakantiehuis. Heel vriendelijke mensen, heel nette en ruime huisjes met alles erop en eraan.Zowel jong als oud voelt zich hier thuis. Als je terplekke blijft kunnen de kindjes genieten van de gocarts, de pony’s, het paard, de konijnen en kippen. Er is ook een ontspanningsruimte. Op mooie dagen is de zee niet veraf. Een wandeling in het provinciaal domein ,vlakbij, is ook een aanrader. We komen zeker terug.
Kelly Counye Kelly Counye uit Lauwe schreef op 10/08/2021
Prachtig domein en mooie propere huisjes. Een leuk lang weekend achter de rug ondanks het minder goede weer. De kinderen kunnen zich er helemaal uitleven met de go cars, op de speeltuin en zijn ook een wandeling gaan maken met pony in het natuurdomein er vlakbij. Domein ligt volledig in het groen en toch vlakbij Nieuwpoort, binnen enkele minuten sta je aan het strand. Bbq en fietsen kan je gebruiken tijdens je verblijf. Een aanrader!! Wij komen zeker terug!
Hanne Keunen Hanne Keunen schreef op 10/07/2021
Voor het eerst vakantie op het domein Rietvelde in huis Marcel. We waren met onze dochters en met heel kleine (klein)kinderen. De zijden hoentjes, de konijnen, de pony's, de kleine kittens en de grote open binnenruimte en grote koer voor te fietsen, vonden we top. Voor oudere kinderen stonden gocars klaar. Een ping pong tafel in een andere ruimte is voor groot en klein een plezierige bezigheid. We voelden ons ook zeer welkom. Iedere kamer zijn eigen sanitair is een grote plus. Het mooie zicht vanuit de living met de schapen en de spelende hazen in de wei geven rust. We hebben gewoon, van het begin tot eind, genoten. De volgende vakanties zijn al geboekt! Kijken er al naar uit! groetjes Hanne en Johan en co
Marleen Hoebeke Marleen Hoebeke uit Ukkel schreef op 04/09/2020
Beste Dorinda, via deze weg willen we je van harte danken voor de vlekkeloze organisatie maar vooral voor het prachtige huis. Door de Covid-19 crisis hebben we onze vakantieplannen overhoop gegooid en geopteerd om naar de Belgische kust te gaan. De woning was perfect. Heel erg ruim zodat kinderen de ruimte en vrijheid hadden om te spelen terwijl wij rustig konden genieten van de apero 🙂 Alle kamers zijn uitgerust met eigen sanitair wat op zijn beurt voldoende privacy bood aan iedereen. De barbecue is fantastisch en we hebben meermaals genoten van een lekkere visje en papillot. De ligging is eveneens perfect .... op een boogscheut van de zee. Dankzij Zeeparel en Dorinda hebben we onze kinderen toch een fantastische vakantie kunnen geven. We komen graag terug!!!