Gastenboek

We zijn erg benieuwd hoe u het verblijf hebt ervaren. Wilt u het ons laten weten?
Schrijf dan uw reactie in ons nieuw gastenboek.

Hartelijk dank en tot ziens.

Dorinda en Robbie, Olivia en Marie Lou

Vakantie aan de zee gastenboek

Schrijf iets in ons gastenboek

 
 
 
 
 
* dit veld is verplicht in te vullen.
Uw emailadres wordt niet gepubliceerd. Om veiligheidsredenen wordt uw IP adres 3.236.145.153 opgeslagen. Het is mogelijk dat uw bericht enkel zichtbaar wordt nadat het werd nagekeken. We behouden het recht om een bericht aan te passen, wissen of niet te publiceren.
56 berichten.
De Backer Martin De Backer Martin uit Diksmuide schreef op 19/06/2022
Voor de 14de keer weer zalig genoten van de rust daar en de prachtige omgeving . Maar vooral het fijne ontvangst is als de zon in mijn hart . Een echte aanrader en tot ziens .😊
Katrien Katrien uit Wuustwezel schreef op 03/06/2022
Prachtige locatie in een rustige omgeving.
Eddy Desmet Eddy Desmet uit Waregem schreef op 20/04/2022
Eén woord: Top !! We verbleven met de ganse familie in het Riethuis. Warm onthaal van gastheer en gastvrouw en kinderen, proper tot in de kleine hoekjes. Alle comfort aanwezig en niks is te veel gevraagd. Voor de kleinkinderen waren de gocarts en het ritje op de pony het hoogtepunt. Zeker een aanrader. Bedankt voor de leuke vakantie !! Familie Desmet.
Klara Rosiers Klara Rosiers uit Puurs schreef op 20/09/2021
Een top -locatie voor een midweek fietsen of wandelen. Prachtig uitzicht over de velden en toch heel dicht bij Nieuwpoort. Een sfeervol huisje waar je je onmiddellijk thuis voelt. Verse bloemen als welkom maken het helemaal af. Wij komen zeker terug want deze streek heeft nog veel te bieden.
Jaak en Mieke Coorevits Lambrecht Jaak en Mieke Coorevits Lambrecht uit Kruisem schreef op 24/08/2021
Reeds 2x verbleven we in dit prachtige vakantiehuis. Heel vriendelijke mensen, heel nette en ruime huisjes met alles erop en eraan.Zowel jong als oud voelt zich hier thuis. Als je terplekke blijft kunnen de kindjes genieten van de gocarts, de pony’s, het paard, de konijnen en kippen. Er is ook een ontspanningsruimte. Op mooie dagen is de zee niet veraf. Een wandeling in het provinciaal domein ,vlakbij, is ook een aanrader. We komen zeker terug.