Gastenboek

We zijn erg benieuwd hoe u het verblijf hebt ervaren. Wilt u het ons laten weten?
Schrijf dan uw reactie in ons nieuw gastenboek.

Hartelijk dank en tot ziens.

Dorinda en Robbie, Olivia en Marie Lou

Vakantie aan de zee gastenboek

Schrijf iets in ons gastenboek

 
 
 
 
 
* dit veld is verplicht in te vullen.
Uw emailadres wordt niet gepubliceerd. Om veiligheidsredenen wordt uw IP adres 34.204.198.73 opgeslagen. Het is mogelijk dat uw bericht enkel zichtbaar wordt nadat het werd nagekeken. We behouden het recht om een bericht aan te passen, wissen of niet te publiceren.
58 berichten.
Christine Lemmens Christine Lemmens uit Tielt-Winge schreef op 09/09/2023
Met een groep van 8 mensen verbleven we in het domein Rietvelde, fantastische week gehad, de rustige ligging en het uitzicht op de schapenweide waren ’s morgens met de ochtenddauw prachtig. De hoevedieren maakte voor ons het plaatje compleet. Fietsen ter plaats kan je voor ½ uurtje gratis gebruiken om naar de bakker te fietsen via het kanaal. ( +/-2km) Vriendelijk onthaal, en behulpzaam in raad en daad. Zeker een aanrader voor stad Nieuwpoort te verkennen.
Eeckhout Eeckhout uit Lichtervelde schreef op 05/09/2023
Zijn met de familie in zeeparel xl in Koksijde geweest met de familie en het is er echt super. Vriendelijk ontvangen geweest het is een echte aanrader. Wij komen zeker nog terug,
marina buermans marina buermans uit blaasveld schreef op 04/09/2023
super genoten van midweekje, top locatie om te fietsen, wandelen en lekker te gaan eten! vriendelijk onthaal, kraak nette huisje! ! we komen zeker en vast terug...
Marina Marina uit Blaasveld schreef op 01/08/2023
Super vakantie met onze kinderen en kleinkinderen. Heerlijke omgeving Voor kleinere kinderen ideaal. Alles aanwezig om een heerlijke vakantie te beleven. Zalig!
Dorothée Gaeremynck Dorothée Gaeremynck schreef op 21/07/2023
Top locatie, super vriendelijk ontvangst door de eigenaars, we werden echt in de watjes gelegd!!!! We komen terug... Bedankt!