Gastenboek

We zijn erg benieuwd hoe u het verblijf hebt ervaren. Wilt u het ons laten weten?
Schrijf dan uw reactie in ons nieuw gastenboek.

Hartelijk dank en tot ziens.

Dorinda en Robbie, Olivia en Marie Lou

Vakantie aan de zee gastenboek

Schrijf iets in ons gastenboek

 
 
 
 
 
* dit veld is verplicht in te vullen.
Uw emailadres wordt niet gepubliceerd. Om veiligheidsredenen wordt uw IP adres 3.236.145.153 opgeslagen. Het is mogelijk dat uw bericht enkel zichtbaar wordt nadat het werd nagekeken. We behouden het recht om een bericht aan te passen, wissen of niet te publiceren.
56 berichten.
marina buermans marina buermans uit blaasveld schreef op 04/09/2023
super genoten van midweekje, top locatie om te fietsen, wandelen en lekker te gaan eten! vriendelijk onthaal, kraak nette huisje! ! we komen zeker en vast terug...
Marina Marina uit Blaasveld schreef op 01/08/2023
Super vakantie met onze kinderen en kleinkinderen. Heerlijke omgeving Voor kleinere kinderen ideaal. Alles aanwezig om een heerlijke vakantie te beleven. Zalig!
Dorothée Gaeremynck Dorothée Gaeremynck schreef op 21/07/2023
Top locatie, super vriendelijk ontvangst door de eigenaars, we werden echt in de watjes gelegd!!!! We komen terug... Bedankt!
Ria Ria uit Sint - Baafs-Vijve schreef op 19/07/2023
Een aanrader! Oprecht warm onthaal en een rustbrengende vakantiewoning waar alles tiptop ok was. Een fikse zeebries, veel uitstapjes mogelijk op wandelafstand maar voor de kindjes waren de gocarts, het paard en de ponyrit toch wel nog meer dan 5 sterren waard. Dankjewel aan de uitbaters!
Tony Tony uit Gingelom schreef op 10/07/2023
Top. Zeer mooie locatie, rustig en mooi.