Gastenboek

We zijn erg benieuwd hoe u het verblijf hebt ervaren. Wilt u het ons laten weten?
Schrijf dan uw reactie in ons nieuw gastenboek.

Hartelijk dank en tot ziens.

Dorinda en Robbie, Olivia en Marie Lou

Vakantie aan de zee gastenboek

Schrijf iets in ons gastenboek

 
 
 
 
 
* dit veld is verplicht in te vullen.
Uw emailadres wordt niet gepubliceerd. Om veiligheidsredenen wordt uw IP adres 3.236.145.153 opgeslagen. Het is mogelijk dat uw bericht enkel zichtbaar wordt nadat het werd nagekeken. We behouden het recht om een bericht aan te passen, wissen of niet te publiceren.
56 berichten.
Liese Liese schreef op 24/06/2023
Dit jaar hebben we opnieuw met onze leefgroep van het werk kunnen genieten van een zorgeloos kamp! We hadden een goed uitgeruste keuken ter beschikking, gezellige slaapkamers met voldoende wasruimte (douche op de kamer), speelruimte in de kelder bij slecht weer. Ook konden we direct om het hoekje gaan spelen op het strand of wat verder in de straat gaan spelen in de duinen. We hebben opnieuw enorm genoten van ons verblijf! We werden vriendelijk onthaald en uitgezwaaid. Top service! Zeeparel XL is een echte aanrader!!!
De Backer Martin De Backer Martin uit Diksmuide schreef op 07/06/2023
Ik tel weer af .... en dit voor de 15de keer , zalig om daar in volle rust en prachtige omgeving te mogen relaxen met toffe mensen als Robbie en Dorinda en hun beide dochters !
Danny & Rita Danny & Rita schreef op 01/06/2023
Wij hebben in de paasvakantie enkele dagen verbleven in huisje Marcel, samen met onze kinderen en kleinkinderen. Volop genoten van het fijne huisje, met een douche voor elk gezin, wat zeer praktisch was. Een mooie tuin, waar nu de fruitbomen in bloesem staan. Een mooie rustgevende omgeving. De kinderen hebben zich uitgeleefd met gocarts. Ze vonden de dieren ook erg leuk. Met dank aan het paard Royco, pony's lola en Roy, en aan de schapen met hun lammetjes. In het bijzonder het lammetje Rimpeltje. Echt een aanrader voor een verblijf in groep. Maar wij denken eraan om met ons twee nog eens terug te komen. Danny & Rita
Sophie Sophie uit Antwerpen schreef op 10/04/2023
Zeer hartelijk onthaal! Wij verbleven met onze familie in Huisje Marcel. Huisje is smaakvol ingericht, comfortabel en proper ! Goede bedden en dus zeer goed geslapen. 's Morgens gewekt worden door het kraaien van de haan is voor een stadmens een ervaring. Kinderen kunnen zich uitleven op het erf of binnenlopen in de stal. Je wordt er verwelkomd door de kakelende kippen, het snuivende paard en verschillende katten. Wat verderop zijn er nog pony's en veel schapen. Wandelen of op uitstap is geen probleem. Nieuwpoort-Stad en -Bad zijn zeer dichtbij. Kortom Domein Rietvelde is een aanrader voor een rustgevend er-tussen-uitje of een vakantie !
Hans Hans uit Lokeren schreef op 10/01/2023
Mooi en comfortabel vakantiehuis. Veel speelruimte voor kinderen. De go-carts waren bij ons erg populair, maar ook darts, ping pong, pony's en speeltuintje. Huisje Rietveld heeft ook kachel met hout a volonté, erg gezellig in de winter. Eigenaar Robby is erg vriendelijk en steeds behulpzaam. Aanrader!