Gastenboek

We zijn erg benieuwd hoe u het verblijf hebt ervaren. Wilt u het ons laten weten?
Schrijf dan uw reactie in ons nieuw gastenboek.

Hartelijk dank en tot ziens.

Dorinda en Robbie, Olivia en Marie Lou

Vakantie aan de zee gastenboek

Schrijf iets in ons gastenboek

 
 
 
 
 
* dit veld is verplicht in te vullen.
Uw emailadres wordt niet gepubliceerd. Om veiligheidsredenen wordt uw IP adres 34.204.198.73 opgeslagen. Het is mogelijk dat uw bericht enkel zichtbaar wordt nadat het werd nagekeken. We behouden het recht om een bericht aan te passen, wissen of niet te publiceren.
58 berichten.
Ria Ria uit Sint - Baafs-Vijve schreef op 19/07/2023
Een aanrader! Oprecht warm onthaal en een rustbrengende vakantiewoning waar alles tiptop ok was. Een fikse zeebries, veel uitstapjes mogelijk op wandelafstand maar voor de kindjes waren de gocarts, het paard en de ponyrit toch wel nog meer dan 5 sterren waard. Dankjewel aan de uitbaters!
Tony Tony uit Gingelom schreef op 10/07/2023
Top. Zeer mooie locatie, rustig en mooi.
Liese Liese schreef op 24/06/2023
Dit jaar hebben we opnieuw met onze leefgroep van het werk kunnen genieten van een zorgeloos kamp! We hadden een goed uitgeruste keuken ter beschikking, gezellige slaapkamers met voldoende wasruimte (douche op de kamer), speelruimte in de kelder bij slecht weer. Ook konden we direct om het hoekje gaan spelen op het strand of wat verder in de straat gaan spelen in de duinen. We hebben opnieuw enorm genoten van ons verblijf! We werden vriendelijk onthaald en uitgezwaaid. Top service! Zeeparel XL is een echte aanrader!!!
De Backer Martin De Backer Martin uit Diksmuide schreef op 07/06/2023
Ik tel weer af .... en dit voor de 15de keer , zalig om daar in volle rust en prachtige omgeving te mogen relaxen met toffe mensen als Robbie en Dorinda en hun beide dochters !
Danny & Rita Danny & Rita schreef op 01/06/2023
Wij hebben in de paasvakantie enkele dagen verbleven in huisje Marcel, samen met onze kinderen en kleinkinderen. Volop genoten van het fijne huisje, met een douche voor elk gezin, wat zeer praktisch was. Een mooie tuin, waar nu de fruitbomen in bloesem staan. Een mooie rustgevende omgeving. De kinderen hebben zich uitgeleefd met gocarts. Ze vonden de dieren ook erg leuk. Met dank aan het paard Royco, pony's lola en Roy, en aan de schapen met hun lammetjes. In het bijzonder het lammetje Rimpeltje. Echt een aanrader voor een verblijf in groep. Maar wij denken eraan om met ons twee nog eens terug te komen. Danny & Rita