Gastenboek

We zijn erg benieuwd hoe u het verblijf hebt ervaren. Wilt u het ons laten weten?
Schrijf dan uw reactie in ons nieuw gastenboek.

Hartelijk dank en tot ziens.

Dorinda en Robbie, Olivia en Marie Lou

Vakantie aan de zee gastenboek

Schrijf iets in ons gastenboek

 
 
 
 
 
* dit veld is verplicht in te vullen.
Uw emailadres wordt niet gepubliceerd. Om veiligheidsredenen wordt uw IP adres 3.214.184.223 opgeslagen. Het is mogelijk dat uw bericht enkel zichtbaar wordt nadat het werd nagekeken. We behouden het recht om een bericht aan te passen, wissen of niet te publiceren.
53 berichten.
Sophie Sophie uit Antwerpen schreef op 10/04/2023
Zeer hartelijk onthaal! Wij verbleven met onze familie in Huisje Marcel. Huisje is smaakvol ingericht, comfortabel en proper ! Goede bedden en dus zeer goed geslapen. 's Morgens gewekt worden door het kraaien van de haan is voor een stadmens een ervaring. Kinderen kunnen zich uitleven op het erf of binnenlopen in de stal. Je wordt er verwelkomd door de kakelende kippen, het snuivende paard en verschillende katten. Wat verderop zijn er nog pony's en veel schapen. Wandelen of op uitstap is geen probleem. Nieuwpoort-Stad en -Bad zijn zeer dichtbij. Kortom Domein Rietvelde is een aanrader voor een rustgevend er-tussen-uitje of een vakantie !
Hans Hans uit Lokeren schreef op 10/01/2023
Mooi en comfortabel vakantiehuis. Veel speelruimte voor kinderen. De go-carts waren bij ons erg populair, maar ook darts, ping pong, pony's en speeltuintje. Huisje Rietveld heeft ook kachel met hout a volonté, erg gezellig in de winter. Eigenaar Robby is erg vriendelijk en steeds behulpzaam. Aanrader!
Sarah -jane Sarah -jane schreef op 27/12/2022
!Wauw! Nogmaals gefeliciteerd met jullie prachtige domein! Jullie mogen terecht fier zijn. De liefde voor wat jullie doen vind je terug tot in het kleinste detail. Sarah-Jane
Peter Verstraeten Peter Verstraeten uit Assebroek schreef op 09/11/2022
Heerlijk genoten van ons verblijf in huisje Marcel vorig weekend. Jullie mogen heel trots zijn op jullie schitterende accommodatie!
Frederic Dejaeghere Frederic Dejaeghere uit Puurs schreef op 10/10/2022
Prachtig vakantie huisje met een fantastisch uitzicht middenin de polders. Heel rustig gelegen en toch vlakbij de zee en centrum van Nieuwpoort. Zeer leuk verblijf voor dieren en kindjes. Top!